Massage for couples

Erotic Potion 

 10 Αιθέρια έλαια που διεγείρουν την λίμπιντο



 Η ιστορία τους μεγάλη καθώς από πολύ παλιά τα αιθέρια έλαια κατείχαν μια πολύ σημαντική θέση στην ψυχική και θεραπευτική αντιμετώπιση. Χρησιμοποιήθηκαν από διάφορους πολιτισμούς, η γνώση της θεραπευτικής τους αξίας ήρθε από την ανατολή και τον πολιτιστικό χώρο της Μεσογείου.
 Οι ευχάριστες οσμές έχουν την ιδιότητα να εντείνουν με ευχάριστο τρόπο τις αισθήσεις και την ψυχική διάθεση του ανθρώπου. Τα αιθέρια έλαια επιδρούν άμεσα στο πνεύμα εάν γίνουν αντιληπτά από την αίσθηση της όσφρησης, έχοντας διπλό αποτέλεσμα καθώς λειτουργούν καταπραϋντικά ή διεγερτικά στα νεύρα.




 Έχουν ισχυρή επίδραση στην δραστηριότητα των εγκεφαλικών κυττάρων, μυρωδιές που διεγείρουν τις ενδοφρίνες που μας προτρέπουν να αισθανθούμε χαλαρωμένοι, γεμάτοι ευφορία.
Ερωτικά και διεγερτικά θεωρούνται τα παρακάτω βασικά έλαια και οι ρητίνες που προέρχονται από:
Σανταλόξυλο
Τριαντάφυλλο
Ιλάνγκ-Ιλάνγκ
Γιασεμί
Πατσουλί
Λιβάνι
Μύρο
Μαύρο πιπέρι
Σμύρνα
Κάρδαμον
Αν θέλετε μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας ερωτικό ελιξήριο για το σώμα. Γεμίζοντας ένα μπουκάλι από κάποιο βασικό έλαιο των 100ml, όπως το αμυγδαλέλαιο ή λάδι κουκουτσιών σταφυλιών, προσθέστε έως 20 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας και έτοιμο το ερωτικό σου φίλτρο!
 Εάν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τα αιθέρια έλαια στο δέρμα σας ή του συντρόφου σας, μπορείτε να αρωματίσετε τον χώρο του δωματίου σας με το αγαπημένο σας, σε μια κεραμική συσκευή για αιθέρια έλαια και να απολαύσετε ένα μασάζ με ένα λάδι άνευ αιθέριων ελαίων. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου καλό.





*Σημείωση:Αυτό το άρθρο δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές. Εάν αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα ή με αλλεργίες, παρακαλώ απευθυνθείτε στον ειδικό γιατρό.

Πηγή εικόνων: Google, Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου