Τυρόπιτα στο τηγάνι

 Η πιο γρήγορη τυρόπιτα της ζωής σου.

 Παλιά έβλεπα chef στον αέρα της Ελένης Ψυχούλη και είδα αυτή την συνταγή που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Μια συνταγή που κάνω εδώ και πολλά χρόνια. Είναι η πιο γρήγορη και συνάμα πιο νόστιμη τυρόπιτα σε ελάχιστο χρόνο. Ας δούμε τι υλικά θα χρειαστούμε παρακάτω.




ΥΛΙΚΑ

 4 φύλλα κρούστας
 150 γρ. φέτα
 Λίγο ελαιόλαδο
 Φρέσκο θυμάρι ή άλλο μυρωδικό
 Πιπέρι

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

 Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο πάτο του τηγανιού μας και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Τοποθετούμε τα δυο πρώτα φύλλα στο τηγάνι με ακανόνιστο τρόπο αυτό που λέμε πατσαβουριαστά/τσαλακωμένα, αρκεί να καλύψουν όλο τον πάτο του τηγανιού. Ρίχνουμε την φέτα σε κομμάτια προσθέτουμε τα μυρωδικά και το πιπέρι. Σκεπάζουμε με τα άλλα δύο φύλλα ώστε να καλύψουμε όλη την επιφάνεια της πίτας και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω. Περιμένουμε να ψηθεί από την μια πλευρά και γυρίζουμε από την άλλη. Η τυρόπιτα είναι έτοιμη!

 Ένα πιάτο που σίγουρα θα ευχαριστήσει μικρούς και μεγάλους. Είναι ωραίο να κάνεις την ζωή σου εύκολη χωρίς να χάνεις την παράδοση! Βαθμός δυσκολίας 1. Δυστυχώς το βίντεο δεν το βρήκα για να το μοιραστώ μαζί σας. Η προβολή της συνταγής είναι το 2010, εάν έχετε οποιαδήποτε απορία στείλτε μου ένα e-mail, θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω. Διαφορετικά ακολουθήστε τον σύνδεσμο που έχω από κάτω.

Bon Appétit 



http://chefonair.gr/syntages/tiropita-stigmis/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου