Castor Oil ένα θαυμαρτουγό λάδι

      Εδώ θα σας πω τέσσερις από τις πολλές χρήσεις του καστορέλαιου.
1.Coffee Scrub Vs κυτταρίτιδα.
 Το γνωστό σε όλες μας πλέον DIY Coffee Scrub έρχεται να κάνει τα πόδια μας πιο λεία και πιο σφιχτά.Το μυστικό εδώ όμως πέρα από την καφεΐνη βρίσκεται και στο καστορέλαιο.Ειλικρινά κορίτσια είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε για να δείτε τα πόδια σας στην καλύτερη τους όψη!Αυτό γιατί η καφεΐνη δρα ενάντια στον εχθρό μας 'κυτταρίτιδα',ενώ το καστορέλαιο είναι από τα λάδια που κάνει σύσφιξη στο δέρμα μας.


 Συνταγή:1
κούπα καφέ (ότι έχετε σπίτι σας)
1 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική 
καστορέλαιο όσο χρειάζεται για να γίνει ομοιογενές και
5-6 σταγόνες λεμονιού ,το λεμόνι μπαίνει διότι είναι φυσικό συντηρητικό.

2.Γεμάτα φρύδια & πλούσιες βλεφαρίδες
 Η άλλη χρήση του είναι για να αναπτυχθούν οι τρίχες των φρυδιων μας,όπως επίσης και για να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας πιο πλούσιες.Το piont εδώ όμως βρίσκεται στην υπομονή,χρειάζεται χρόνος για να δούμε τα αποτελέσματα και φυσικά συνέπεια.
 Λίγο πολύ όλες μας είμαστε ανυπόμονες και τα παρατάμε εάν δεν δούμε άμεσα αποτελέσματα ,χάνοντας έτσι ότι καλύτερο δώρο μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και πάνω από όλα με φυσικά προιόντα.Πιστέψτε με να έχετε υπομονή/συνέπεια τα αποτελέσματα είναι εγκυημένα.
Χρήση:Καθημερινά απλώνουμε με μία μπατονέτα λίγο καστορέλαιο σε φρύδια και βλεφαρίδες.

3.Make up Remover
 Επίσης χρησιμοποιείστε το ως ντεμακιγιάζ,απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και φωτεινό.

4.Μάσκα λάμψης express
 Εάν συνδυάσετε το καστορέλαιο με βιταμίνες Ε (αν δεν έχετε σπίτι βάλτε λίγο ελαιόλαδο),1 κ.γλ. μέλι και μερικές σταγόνες λεμονιού για 20 λεπτά στο πρόσωπο σας ,θα έχετε ένα λαμπερό δέρμα.
 Το καστορέλαιο είναι γεμάτο λιπαρά οξέα ωμέγα-3 ,αυτό το μαγικό συστατικό ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα,ενώ παράλληλα γίνεται ανάπτυξη των υγιών ιστών δίνοντας έτσι ένα πιο εύπλαστο και νεανικό δέρμα. 
Enjoy!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου