Baby room ideas

 Διακοσμητικές προτάσεις για το μωράκι σας

 Ένα από τα ωραιότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι η προετοιμασία και η διακόσμηση του βρεφικού δωματίου. Στην βάση της χρωματικής παλέτας κυρίαρχο χρώμα να βρίσκεται το λευκό, προσθέτοντας όμως πολύχρωμα αξεσουάρ όπως κουρτίνες, μαξιλάρια και παιχνίδια δίνουμε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.



 Με βάση τα ουδέτερα χρώματα, είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα βάση την εποχή και φυσικά με την ηλικία του παιδιού μας.



 Εάν σκέφτεστε το κόστος της διακόσμησης ενός παιδικού δωματίου, τα νέα είναι καλά. Μπορείτε να χαλαρώσετε καθώς υπάρχουν πολλές λύσεις χαμηλού κόστους. Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα και με μια καλή έρευνα αγοράς μπορούμε να βρούμε αρκετές ευκαιρίες.


 Πέρα από την ελληνική αγορά και το ΙΚΕΑ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=nursery&_blrs=spell_check που θα βρείτε απίστευτες ευκαιρίες και μοναδικά σχέδια για την διακόσμηση του δωματίου και όχι μόνο. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας είναι μια  προπληρωμένη κάρτα, κοινώς Prepaid ή PayPal card. Αν δεν έχετε πολύ εύκολα μπορείτε να αποκτήσετε σε οποιαδήποτε τράπεζα επιθυμείτε.





Πηγή εικόνων: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου