DIY anti age cream

 DIY αντι-γηραντική κρέμα για τις ρυτίδες

 Η πρόληψη και να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες σίγουρα δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, αλλά είναι σίγουρα δυνατό. Ακριβές κρέμες του εμπορίου θα μειώσουν τα χρήματα από το πορτοφόλι σας χωρίς να έχετε αποτελέσματα. Αυτή η αντι-γηραντική κρέμα θα κρατήσει το πορτοφόλι σας γεμάτο, ενώ οι ρυτίδες θα μειώνονται μπροστά στα μάτια σας. Ένας εκπληκτικός συνδυασμός ελαίων, που όταν χρησιμοποιούνται μαζί δημιουργούν την απόλυτη δύναμη κατά της γήρανσης και μάλιστα φυσικά!












 Θα σας κοστίσει περίπου 68e, το οποίο μπορεί να σας φαίνεται πολύ αλλά θα σας διαρκέσει τουλάχιστον για ένα χρόνο, συν ότι λειτουργεί ταχύτερα και πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε κρέμα του εμπορίου.


Συστατικά:
1/4 φλυτζάνι καστορέλαιο ΒΙΟ
1/4 φλυτζάνι λάδι καρύδας ΒΙΟ
5 κάψουλες βιταμίνης Ε
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο Ρόδο Δαμασκού(είναι πολύ ακριβό, λόγο του ότι χρειάζονται πολλά ροδοπέταλα για την συλλογή μερικών σταγόνων του ελαίου) αλλά πιστέψτε με είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ένα από τα πιο πολύτιμα έλαια που μπορείτε να αγοράσετε.

Οδηγίες:
Λιώστε το λάδι καρύδας, αν είναι σε στέρεα μορφή.
Βάλτε μέσα στο λάδι καρύδας τις βιταμίνες Ε και ανακατέψτε.
Στην συνέχεια προσθέστε το αιθέριο έλαιο σας.
Ανακατέψτε τα όλα μαζί και βάλτε το μείγμα σε ένα σκούρο δοχείο που έχετε προμηθευτεί από το φαρμακείο. *Η μίξη των ελαίων θα γίνει σε γυάλινο μπολ και η ανάδευση με μια ξύλινη σπάτουλα, απαγορεύονται τα μέταλλα και τα πλαστικά.

Εδώ σας έχω ένα σύνδεσμο για να προμηθευτείτε ιατρικά αιθέρια έλαια. Μην την πατήσετε αγοράζοντας ότι πιο οικονομικό βρείτε γιατί σίγουρα δεν θα έχουν αποτελέσματα όπως επίσης δεν θα γνωρίζετε και τι βάζετε στο δέρμα σας. Πράγμα επικίνδυνο για την υγεία της επιδερμίδας σας. Η Athinarom χρησιμοποιεί μόνο ιατρικά σκευάσματα για αυτό και την εμπιστεύομαι τόσα χρόνια.
https://www.athinarom.gr/product-category/aitheria-elaia-iatrika/page/7/

Χρήση:
Εφαρμόζετε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο γύρω από τα μάτια, το στόμα και το μέτωπο. Το μείγμα είναι εξαιρετικά δυνατό και θα λειτουργήσει πολύ γρήγορα. Φροντίστε να το χρησιμοποιείτε κάθε βράδυ και θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα σε δυο εβδομάδες. Μην ξεχνάτε την αντηλιακή σας το πρωί.

beautiful face

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου