Craft

 Πως να ανακυκλώσεις παλιά βάζα

 Ένα πολύ εύκολο DIY θα δούμε παρακάτω, χρησιμοποιώντας άδεια βαζάκια. Μια πολύ έξυπνη λύση και ανακύκλωση που θα ομορφύνουν τους χώρους του σπιτιού σας. Χαριτωμένα βάζα ζώων ιδανικά για την αποθήκευση αντικειμένων. Πραγματικά πολύ απλό και αποτελεσματικό. 



 Πριν ξεκινήσετε την διαδικασία βαφής, βεβαιωθείτε πως έχετε αφαιρέσει τις ετικέτες από τα βαζάκια και τα έχετε καθαρίσει καλά. Αφήστε να στεγνώσουν.



 Βρείτε τα ζωάκια που σας αρέσουν ή χρησιμοποιήστε άλλου είδους μικρά παιχνίδια όπως φρούτα, δεινόσαυρους, λουλούδια κ.τ.λ. στα καταστήματα παιχνιδιών η επιλογή είναι μεγάλη.


 Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να τα περάσετε με αστάρι γκρι ή λευκό, ότι βρείτε στην αγορά. Αφήστε να στεγνώσουν και επαναλάβετε την διαδικασία. Αφού στεγνώσουν καλά τώρα μπορείτε να κολλήσετε τα παιχνίδια που επιλέξατε πάνω στα καπάκια, είτε με μια ισχυρή κόλλα, είτε με πιστόλι σιλικόνης.


 Αφού η συγκόλληση έχει ολοκληρωθεί, τοποθετήστε τα πάνω σε μια εφημερίδα ή αλουμινόχαρτο για να τα βάψετε με σπρέι της επιλογής σας όπως χρυσό/παστέλ/μπρονζέ κ.α. ότι χρώμα εσείς θέλετε.


 Τώρα τα βαζάκια σας είναι έτοιμα για να αποθηκεύσετε ότι σας αρέσει.

have fun..

Πηγή εικόνων: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου