Skinny Vs Real body

 Καταρρίπτοντας τα πρότυπα ομορφιάς

 Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε, τα πρώτα μπανάκια ήδη έχουν ξεκινήσει, ο ήλιος λάμπει, οι βόλτες και οι έξοδοι μας όλο και αυξάνονται, παρέα με όλα αυτά ακολουθούν και οι ανασφάλειες.



 Στις συζητήσεις των περισσοτέρων ακούς την λέξη δίαιτα και γυμναστήριο, μια συζήτηση που ξεκίνα συνήθως Απρίλιο με Μάιο..αναρωτιέμαι γιατί? Γιατί να δημιουργούμε άγχος στην ζωή μας μια περίοδο που η φύσης χαίρεται εκτός από εμάς, γιατί ασχολούμαστε πως θα φανούμε στους γύρω μας, πως θα αποφύγουμε τα πικρόχολα σχόλια τους?



 Σταματήστε αμέσως αυτό που κάνετε στον εαυτό σας και αγαπήστε τον! Δεν ζείτε για τους άλλους και την αποδοχή τους αν θα τους είστε αρεστοί, ζείτε για εσάς. Όταν αισθάνεσαι όμορφος εσωτερικά δείχνεις και όμορφος εξωτερικά. Δεν αναφέρομαι στον ναρκισσισμό, αλλά στην αγάπη που έχουμε προς το σώμα μας, προς τον εαυτό μας. Το μυστικό εδώ είναι να αποδεχτούμε το είναι μας και όποτε έχουμε την ανάγκη και την διάθεση να βελτιωνόμαστε. Κάτι που πρέπει να είναι επιλογή που πηγάζει από εμάς και όχι από τις ανασφάλειες που μας δημιουργούν οι άλλοι και τα media.

 Καταρρίψτε τα πρότυπα που μας πλασάρουν. Απολαύστε την ζωή σας όπως αγαπάτε, πάντα με μέτρο για να έχετε πάνω από όλα μια καλή υγεία και μετά όλα τα υπόλοιπα. Ας βοηθήσουμε την επόμενη γενιά των γυναικών να αναπτύξουν μια θετική σχέση με τον τρόπο που κοιτάζουν τον εαυτό τους, βοηθώντας τες να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση τους και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες τους.

love your body..

Πηγή εικόνων: Pinterst, Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου