Home Decor

 6 Υπέροχοι τρόποι για να ανανεώσετε το decor του σπιτιού σας

Bedroom color 
Το φθινόπωρο και ο χειμώνας θέλουν την διακόσμηση του σπιτιού μας σε πιο βαριές υφάνσεις και χρώματα. Εν όψη άνοιξης τα χρώματα ζωντανεύουν και η χρωματική μας παλέτα γίνονται όλο και πιο δροσερά. Κάντε μια αλλαγή στα σκεπάσματα όπως τα παπλώματα σε ελαφρύτερες επιλογές, όχι μόνο στην ύφανση αλλά και στο χρώμα.
















Plants
Προσθέστε ένα όμορφο πράσινο φυτό στην είσοδο του σπιτιού σας, με αυτό τον τρόπο θα ανανεώσετε τον αέρα και το decor του χώρου αμέσως. Διαλέξτε είτε ένα μεγάλο φυτό που θα φιλοξενείται στο πάτωμα, είτε ένα πιο μικρό που θα στολίζει την κονσόλα της εισόδου σας.












Fireplace
Εάν το σπίτι σας διαθέτει τζάκι, καλό θα είναι να το αξιοποιήσετε και αυτό, καθαρίζοντας το και προσθέτοντας μια στοίβα κορμών, δίνοντας έτσι φως στο σκοτεινό χώρο και μια νότα της φύσης. Επιπλέον θα είναι έτοιμο για να υποδεχτεί τον ερχόμενο χειμώνα.













Living-room
Ιδανική ύφανση για το σαλόνι μας σε ριχτάρια και μαξιλαροθήκες είναι το λινό. Επιλέξτε να διακοσμήσετε με φωτεινά χρώματα, αμέσως η αίσθηση στο χώρο θα είναι διαφορετική. Ένας τέλειος τρόπος για να φωτίσει το σαλόνι σας.















Bathroom
Στο χώρο του μπάνιου αλλάζοντας την κουρτίνα σας, προσθέτοντας ένα χαλάκι ντουζιέρας σε χαρούμενο χρώμα και τοποθετώντας ψεύτικα ή και αληθινά γλαστράκια με φυτά, ανανεώνετε ευχάριστα και αυτό το δωμάτιο.













Curtains
Με την αλλαγή στις κουρτίνες καταφέρνετε να αλλάξετε αμέσως το ύφος κάθε δωματίου. Ένα δεύτερο ζευγάρι κουρτίνες λίγο πολύ όλοι έχουμε στο σπίτι μας.














Πηγή εικόνων: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου