#Juicy lips

 Tips για μεγαλύτερα χείλη

 Εάν θες τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα, ακολούθησε τους παρακάτω τρόπους.



 1.Scrub: Κάνε απολέπιση στα χείλη σου με μια παλιά οδοντόβουρτσα, λίγη ζάχαρη και coconut oil. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, τα πετσάκια από το σκάσιμο και θα αυξήσεις την κυκλοφορία του αίματος σε αυτό το σημείο. Αυτό θα δώσει χρώμα και όγκο στα χείλη σου. Επανέλαβε την διαδικασία 1 φορά την εβδομάδα. 


2.Βάζε πάντα μα πάντα ένα καλό ενυδατικό χειλιών πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου. Συνήθως το σημείο που βάφουμε τελευταίο είναι τα χείλη μας. Όταν έρθει η ώρα να εφαρμόσεις το αγαπημένο σου κραγιόν, μην ξεχάσεις με ένα απαλό χαρτομάντιλο να αφαιρέσεις την περίσσια ποσότητα του ενυδατικού σου.

3.Πάρε ένα nude ροζ ή σε μπέζ τόνους περίγραμμα χειλιών και σχημάτισε ένα χιλιοστό πιο έξω από το περίγραμμα των χειλιών σου, το μυστικό εργαλείο πολλών make up artists, τώρα εφάρμοσε το αγαπημένο σου κραγιόν. Το nude μολύβι είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με κάθε κωδικό κραγιόν.

4.Αν τα χείλη σου είναι λεπτά καλό θα ήταν να ξεχάσεις τα σκούρα χρώματα καθώς έχουν την τάση να μειώνουν τον όγκο των χειλιών. Επέλεξε ανάμεσα σε ροζ/παστέλ, nude, ροδακινί αποχρώσεις. Όσο πιο φωτεινά τόσο περισσότερος ο όγκος στα χείλη μας.

5.Βάλε gloss! Ναι ξέρω πως έχεις συνηθίσει πλέον να φοράς ανεξίτηλα κραγιόν που κατά την άποψη μου έχουν την τάση να κάνουν πιο στεγνά και ζαρωμένα τα χείλη, πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου αλλά αν πραγματικά θες να έχεις ζουμερά χείλη για φίλημα το μυστικό βρίσκεται στο gloss. Μια μικρή ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους είναι αρκετή για το επιθυμητό αποτέλεσμα.


























happy lips..


Πηγη εικόνων: Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου