Mother's love

 Happy Mother's day

Μητέρα:
Μια ανιδιοτελής αγάπη, απέραντη, ακούραστη!Είναι ο άνθρωπος που υπομένει χωρίς να περιμένει ανταπόδοση και δεν είναι άλλος από την μητέρα μας. Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο είναι να είσαι μητέρα, μια γυναίκα που έχει αναλάβει μια επιπλέον ζωή.



 Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την μητέρα, είναι τόσα πολλά αυτά που κάνει για εμάς, που τα λόγια μοιάζουν φτωχά μπροστά της. Μια γυναίκα που είναι δίπλα σου από την αρχή της ύπαρξης σου, μια γυναίκα που η αγκαλιά της και η καρδιά της είναι τόσο μεγάλη! Δουλεύει για εμάς 365 ημέρες τον χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα...δεν έχει χρόνο για να αρρωστήσει, να ξεκουραστεί, να ανασάνει, είναι πάντα εκεί για εμάς, ακούραστες σε ότι κι αν χρειαστούμε, τίποτα δεν φαντάζει δύσκολο για εκείνη, μια αγάπη άνευ όρων.


 Αυτή την ημέρα ας την αφιερώσουμε σε εκείνη, ας δείξουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη για ότι έχει κάνει, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Για όλα όσα μας δίδαξε, μας έδειξε, μας έδωσε, που είναι πάντα εκεί για εμάς, που μας αγαπά για αυτό που είμαστε, που ενώ έχουν τον πιο εξαντλητικό ρόλο, εκείνες το αποκαλούν ευλογία! Για αυτά και πολλά άλλα ποτέ δεν θα είναι αρκετή καμία ευχή για να της δώσουμε!

 Όταν σταμάτησα να βλέπω την μητέρα μου με τα μάτια του παιδιού, αντίκρισα την γυναίκα που με βοήθησε να γεννήσω τον ίδιο μου τον εαυτό. Σε παρακαλώ μείνε δίπλα μου για όσο περισσότερα χρόνια μπορείς! Σε αγαπώ πολύ μανούλα!




Σε ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου!Για τις μητέρες όλου του κόσμου Χρόνια Πολλά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου