Primer

 Βελούδινη βάση

 Δημιουργώντας τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ μας. Primer λέγεται και αν δεν το γνώριζες έως σήμερα καλό είναι να το μάθεις. Ένα καταπληκτικό προϊόν που δημιουργεί ένα φιλμ στο πρόσωπο σου κάνοντας το δέρμα σου βελούδινο, μειώνοντας την ποσότητα του foundation σου στο μισό, καλύπτοντας τους πόρους και τις ρυτίδες όπως επίσης εξισορροπεί την λιπαρότητα/γυαλάδα του δέρματος σου.





 Προσωπικά δουλεύω και χρησιμοποιώ της εταιρίας ItStyle make up, με έχει καλύψει στο 100% σαν προϊόν, μιας και η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να είμαι βαμμένη της περισσότερες ώρες της ημέρας. Αυτό κάνει την δουλειά του επάξια και κρατάει αναλλοίωτο το μακιγιάζ μου όλη την μέρα.


 Ένα πάτημα της αντλίας για το πρόσωπο είναι αρκετό, η περισσότερη ποσότητα δημιουργεί αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλουμε. Εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και κάτω από τα μάτια, όχι όμως από επάνω. Δεύτερο πάτημα αντλίας μονάχα για τον λαιμό/ντεκολτέ. Φαντάζομαι το foundation το σβήνετε μέχρι τον λαιμό, έτσι δεν είναι?

 Μπαίνει μετά την ενυδατική σας κρέμα το Primer. Ανάμεσα από κάθε εφαρμογή όπως είναι η κρέμα, primer, foundation αφήστε 30sec. Με αυτό τον τρόπο γίνεται καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων από την επιδερμίδα μας. Δουλεύεται κάτω από όλα τα προϊόντα όπως BB, CC, DD, compact/fluid, foundation, δημιουργώντας την τέλεια βάση για εσάς. Ένα προϊόν που θα λατρέψετε όπως λάτρεψα και εγώ.



Πηγή εικόνας: Google






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου