Κούρα Ομορφιας

Απαραίτητη 1 φορά την εβδομάδαΈνας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καθυστερήσετε τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι να καλυτερεύσετε την όψη του δέρματος σας, αφιερώνοντας μια μέρα της εβδομάδας στον εαυτό σας. Είναι αρκετή για να βελτιώσουμε την εμφάνιση μας.

Επιλέξτε μια ήμερα που θα έχετε λίγο χρόνο, ξέρω είναι περιορισμένος αλλά εάν πραγματικά το θέλουμε πάντα βρίσκουμε. Μας αξίζει λίγη φροντίδα, δεν νομίζετε?

Ξεκινήστε με ένα καλό ντεμακιγιάζ, είτε είστε, είτε δεν είστε βαμμένες πάντα έχουμε ρύπους που πρέπει να αφαιρέσουμε. Στην συνέχεια κάντε ένα peeling για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, εφαρμόστε μια μάσκα με ότι ανάγκη έχει η επιδερμίδα σας. Ενυδατική, συσφικτική, αντιγηραντική your choise. Επόμενο βήμα toner για να κλείσουν οι πόροι της επιδερμίδας, τελευταίο στάδιο βάλτε μια καλή ενυδατική κρέμα.

Μόλις ολοκληρώσατε μια γρήγορη κούρα ομορφιάς απολαμβάνοντας έτσι όλα τα οφέλη για την υγεία της επιδερμίδας σας. Σε επόμενο άρθρο θα σας εχω DIY home masks για όλα τα δέρματα.

take care of yourself..

Πηγή εικόνας:Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου