Rice Mask

Δείξε νεότερη με αυτή την θαυματουργή μάσκα ρυζιού



Εδώ και αιώνες οι γυναίκες της Ασίας γνωρίζουν καλά τα ευεργετικά συστατικά του ρυζιού. Το ρύζι έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση του δέρματος και πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, εκτός από τους Ασιάτες.

Το ρύζι είναι μια πλούσια πηγή βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων, λινελαικού οξέως και σκουαλένιο, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.


Καταπολεμά την πρόωρη γήρανση, είναι πλούσιο σε ένα συστατικό που λέγεται ινοσιτόλη. Προωθεί την ανάπτυξη των υγιών κυττάρων και καθυστερεί την διαδικασία γήρανσης, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό κάνει το δέρμα μας να φαίνεται πιο λαμπερό, περισσότερο τονισμένο και με μεγαλύτερη ελαστικότητα. Αποτελεί μια θαυματουργή και οικονομική λύση για εμάς.

Εδώ σας έχω μια συνταγή μάσκας από γάλα ρυζιού που απαλύνει τις ρυτίδες και δίνει λάμψη στο δέρμα.



Για την μάσκα θα χρειαστείτε:
- 3 κουταλιές της σούπας ρύζι (Βιολογικό)
- 1 κουταλιά της σούπας γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Για το νερό που θα χρησιμοποιήσετε προτιμήστε αποσταγμένο. Αφού βράσει το ρύζι, διαχωρίστε το και κρατήστε στην άκρη το νερό. Πάρτε μια κουταλιά από το γάλα ρυζιού που μόλις ετοιμάσατε, προσθέστε  1κ.σ. ζεστό γάλα, το μέλι και απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα με ένα πινέλο. Αφήστε το για 15 λεπτά και ξεπλύνετε.

Με το γάλα ρυζιού που απέμεινε μην το πετάξεις γιατί έχεις μια στυπτική, τονωτική λοσιόν που θα την χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά. Μπορείς να την διατηρήσεις στο ψυγείο σου έως και δυο εβδομάδες και να την χρησιμοποιείς καθημερινά, έτσι το δέρμα σου θα επωφελείται καθημερινά από τα ευεργτικά συστατικά από το γάλα ρυζιού.

*Για καλύτερα αποτελέσματα, επανέλαβε την μάσκα 1 φορά την εβδομάδα.

Πηγή εικόνων: Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου