Perfume

La Cardabelle

Αρωματοποιΐα υψηλής ποιότητας La Cardabelle.
Άρωμα γυναίκας και όχι μόνο. Κάποτε ζούσα στο Περιστέρι και είχα την τύχη να μπω μέσα σε αυτό το υπέροχο μαγαζί, δεν είχα φανταστεί πως θα είχα λύσει το πρόβλημα μου με τα αρώματα μια για πάντα!





















Στην εποχή που ζούμε δυστυχώς έχουμε κόψει πολλά από αυτά που κάναμε και αγοράζαμε. Ευτυχώς για εμάς όμως υπάρχουν καταστήματα σαν το La Cardabelle που έχουν πάθος για αυτό που κάνουν, εξυπηρετώντας άμεσα και εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κάποτε δίναμε 80/100 euro για αρώματα, τώρα απλά δεν γίνεται. Αγαπάμε πολύ τους γνωστούς οίκους αρωμάτων εννοείται, αλλά για πολλές από εμάς είναι απλησίαστοι. Το La Cardabelle έρχεται εδώ και μας σώζει. Χρησιμοποιεί έλαια υψηλής ποιότητας, δημιουργεί τα αρώματα γνωστών οίκων και τα δίνει σε εμάς χωρίς το κόστος του ονόματος.



 Όταν τα μύρισα ξετρελάθηκα, ήταν ίδια! Την διαφορά ποτέ δεν την κατάλαβα ούτε εγώ αλλά ούτε κανείς άλλος. Αγαπημένο μου άρωμα είναι το Black Orchid Tom Ford, ήταν το πρώτο που αγόρασα από εκεί 50ml στα 10euro. Όταν το φορούσα με ρωτούσαν Black Orchid φοράς? Η απάντηση μου ήταν, ναι αυτό είναι. Η διάρκεια του σαν το αθευντικό! Πόση χαρά είχα δεν φαντάζεστε.


Λένε ότι το άρωμα δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα σου και με βρίσκει σύμφωνη. Είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, είναι αυτό που τελειοποιεί κάθε σου εμφάνιση προσθέτοντας σου έξτρα θηλυκότητα.


Στο La Cardabelle θα βρείτε αρώματα για εσάς και για τον σύντροφο σας, όπως επίσης body lotion και αρώματα για το σπίτι σας. Θα μείνετε ικανοποιημένοι 100%, όπως και εγώ. Επίσης κάνει αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Τέλειο! Εδώ είναι το link από το Facebook για να έρθετε σε επικοινωνία μαζί τους. 

Ευχαριστούμε πολύ La Cardabelle που ευωδιάζεις την ζωή μας!

Μιλτιάδου 10, Περιστέρι
τηλ. 210-5757309

Πηγη εικονων: La Cardabelle



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου