4 Beauty masks for your skin

 Ποια μάσκα προσώπου είναι ιδανική για εσάς?

 Το δέρμα του προσώπου διαφέρει σημαντικά από άτομο σε άτομο. Από την ξηροδερμία στην λιπαρότητα, στην λάμψη, το δέρμα του καθενός είναι λίγο διαφορετικό. Ο τύπος της επιδερμίδας μας καθορίζει ποια προϊόντα και συστατικά είναι καλύτερα για εμάς. Κάθε μάσκα είναι σχεδιασμένη για διαφορετικό τύπο επιδερμίδας.


 Δεν είστε σίγουροι τι τύπο δέρματος έχετε? Σκεφτείτε για το πως το δέρμα σας θα αισθανθεί το μεσημέρι χωρίς ενυδατική κρέμα. Αν το δέρμα σας το αισθάνεστε σφιχτό και να τραβάει, έχετε ξηρό δέρμα. Αν νιώθετε άνετα χωρίς ενυδατική κρέμα, έχετε λιπαρή επιδερμίδα.
Αν σε κάποιες περιοχές του δέρματος αισθάνεστε άνετα ενώ σε άλλες περιοχές ξηρή, τότε έχετε μικτό δέρμα. Λάβετε στα υπόψιν ότι ο τύπος του δέρματος μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια του έτους ανάλογα με την εποχή. Μπορεί να είναι στεγνό κατά την διάρκεια του χειμώνα και λιπαρό κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.

Κίτρινη Άργιλος

  Επουλωτική, απολεπιστική, λειαντική και τονωτική. Η κίτρινη άργιλος χρησιμοποιείται για την φροντίδα της ευαίσθητης και λιπαρής επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα λείο, φρέσκο και λαμπερό.

Κόκκινη Άργιλος




 Ιδανική μάσκα για να αποτοξινώσει και να αναζωογονήσει την θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα ευεργετική ως φυσική θεραπεία αντι-γήρανσης. Παρέχει ένα βαθύ καθαρισμό που μαλακώνει, φωτίζει και αναζωογονεί το δέρμα. Η κόκκινη άργιλος αυξάνει τη ροή του αίματος στην επιδερμίδα, αυξάνοντας έτσι την παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα του δέρματος, αποκαλύπτοντας ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα.

Ροζ Άργιλος













 Ιδανικό για κανονικό, ευαίσθητο, ξηρό και ώριμο δέρμα. Η ροζ άργιλος είναι ιδιαίτερα ευεργετική για την ανανέωση του δέρματος, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανανέωση των κυττάρων. Μπορεί να λειτουργήσει ως μια φυσική θεραπεία κατά των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια καθώς για τα κουρασμένα και πρησμένα.

Πράσινη Άργιλος



















 Ενδεικνύεται για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η πράσινη άργιλος έχει την ικανότητα να αφαιρεί τις τοξίνες, ακαθαρσίες, τα βαρέα μέταλλα και τις χημικές ουσίες από το δέρμα. Επίσης βοηθά στην συστολή των ανοικτών πόρων, τονώνει το δέρμα, μειώνοντας την φλεγμονή του δέρματος που προκαλείτε από την ακμή και τα σπυράκια. Αυτή η λάσπη περιέχει όλα τα απαραίτητα μέταλλα, μαγνήσιο, φωσφόρο, ασβέστιο και ψευδάργυρο που χει ανάγκη ο οργανισμός για την ομαλή λειτουργία του.

Λευκή Άργιλος Kaolin
 Η λευκή άργιλος πολύ απαλή, χαλαρωτική και αποσυμφορητική, είναι κατάλληλη για την ευαίσθητη ή ερεθισμένη επιδερμίδα, για ξηρή και ώριμη. Πρόκειται για μια λεπτή άργιλο που έχει εκπληκτικές ιδιότητες απορρόφησης, εξαιρετικά απαλή και ήπια. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, απολεπίζει και καθαρίζει χωρίς τράβηγμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα με υπερβολικά ξηρό δέρμα χωρίς να προκαλέσει τυχόν αρνητικές επιπτώσεις.

Πηγή εικόνων:Google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου