Αδυνατίζει το νερό με το λεμόνι?

 Ακούγονται πολλά γύρω από αυτό το ρόφημα,κάποιοι υποστηρίζουν πως κάνει καλό στην διαδικασία πέψης,άλλοι πιστεύουν πως ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και κάποιοι που θεωρούν πως είναι ένας τρόπος για να χάσουν κιλά.
 Η αλήθεια είναι πως το λεμόνι δεν σχετίζεται άμεσα με την απώλεια βάρους.

 Αυτό που κάνει την μαγική δουλεία είναι το νερό και όχι τόσο το λεμόνι.Για την ακρίβεια πίνοντας νερό ο μεταβολισμός σου δουλεύει καλύτερα γιατί είναι ενυδατωμένος καλά.Ξεκινώντας την ήμερα σου πίνοντας πριν το πρωινό σου νερό και κατά την διάρκεια της μέρας πίνοντας πολύ νερό μπορεί να σε βοηθήσει να αισθανθείς χορτάτη γρηγορότερα,φτάνεις πιο άμεσα στον κορεσμό με αυτό τον τρόπο.
 Μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους αντικαθιστώντας άλλα ποτά,αν για παράδειγμα  πίνεις νερό με λεμόνι,μερικά φύλλα δυόσμου αντί για σοκολάτα ή αναψυκτικά.
 Εάν σου δημιουργήσει καούρες το στημένο λεμόνι μην συνεχίσεις να το πίνεις,αντί αυτού μπορείς να βάλεις στο νερό σου ροδέλες λεμονιού,με φύλλα δυόσμου ακόμα και ροδέλες αγγουριού.Ένα τέλειο detox και δροσερό ρόφημα,ειδικότερα τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει σιγά σιγά να ανεβαίνει. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου